fbpx

Ваш код клієнта: 995562

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

Українському споживачеві – європейську якість

Гарна новина до Дня Європи в Україні!

Компанія «Сталекс» виводить на ринок продукцію з якісного металу товщиною 0,45 європейського виробника для середнього цінового сегмента. Це продукція з оцинкованої сталі з полімерним матовим і

глянцевим покриттям, виготовленої в Італії провідним виробником – заводом Marcegaglia, яка повністю відповідає стандартам Європейського союзу, має цинковий шар не менше 225 г/м2 і товщину полімерного шару – не менше 25 мікрон.

Зазначимо, що пропонована раніше деякими недобросовісними профіліровщиками в Україні сталь від заводу Marcegaglia не відповідала стандартам ЄС, мала замість 225 г/м2 цинкового шару лише 140 г/м2. Такий продукт не мав гарантії і заслужено отримав невисокі відгуки клієнтів. 

Ми ж пропонуємо продукцію з металу, виробленого для країн ЄС та за стандартами ЄС. Для підтвердження Компанія «Сталекс» надає офіційну гарантію в 20 років на продукцію, вироблену з цього металу.

При цьому ціна продукції Компанії «Сталекс» зі сталі Marcegaglia перебуває в середньому ціновому сегменті, на рівні негарантованої продукції з більш низьким вмістом цинку, як, наприклад, U.S. Steel Kosice зі 140 г/м2 цинкового шару. Таким чином, споживач має можливість отримати високоякісний товар від Компанії «Сталекс» за ціною більш дешевих аналогів.

«Сталекс» – Національний виробник, Європейська якість!

 

EU