fbpx

Ваш код клієнта: 634261

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

Компанія «Сталекс» проводить навчання дилерів

Шановні колеги та партнери!
З метою поліпшення якості обслуговування наших клієнтів компанія «Сталекс» постійно проводить навчальні семінари для своїх дилерів.

Ми працюємо з кращими професіоналами в нашій галузі і для нас дуже важливо, щоб наші партнери володіли повною інформацією про продукцію «Сталекс» і могли донести її переваги до споживача.
У жовтні поточного року в рамках компанії з навчання дилерів співробітники компанії «Сталекс» провели навчання працівників колл-центру компанії Техноніколь. Цей семінар викликав великий інтерес, тому ми вирішили розширити нашу навчальну програму, використовуючи для цього новітні технології.
Використовуючи інтернет технології, менеджери компанії «Сталекс» підготували навчальні вебінари для дилерів по всій Україні. Найближчим часом заплановано проведення навчального вебінару для регіональних менеджерів компанії Техноніколь.
Якщо ви зацікавлені в проведенні навчального вебінару для своїх менеджерів будь ласка зверніться до Власова Сергія за телефоном (063) 586-77-78 або e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

IMG 20151028 180222s